موسسه مهاجرتی راستین

اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری

یکی از راه های اخذ اقامت کانادا و شاید سریع ترین راه اخذ اقامت در این کشور، اقدام از طریق سیستم سرمایه گذاری (Immigrant Investor) است.

کشور کانادا با هدف استفاده از افراد با تجربه در حیطه تجارت که به اقتصاد کانادا برای رشد در طولانی مدت کمک کنند به سرمایه گذاران با شرایط زیر ویزای اقامت را صادر می نماید:

1). تجربه شغلی و تجارتی مناسب

2). دارای سرمایه خالص 1.600.000 دلار کانادا

3). اقدام به سرمایه گذاری 800.000 دلار کانادا

سازمان شهروندان و مهاجران کانادا (CIC) سرمایه شما را بین استان ها و شهرهای فعال تقسیم نموده و این مبلغ را برای پروژه ها ، پیشرفت اقتصاد و ایجاد شغل برای 5 سال استفاده می نماید. سازمان شهروندان و مهاجران کانادا (CIC) به شما ضمانت می دهد پول شما را بعد از 5 سال و سه ماه بازگرداند.

  • در این روش نیازی به داشتن مهارت در زمینه زبان انگلیسی و فرانسه ندارید.
  • برای ایجاد شغل و بیزینس تعهدی نخواهید داشت.
  • امکان اخذ اقامت کانادا را به صورت دائم و بدون شرط برای همسر و فرزندان خواهید داشت.
  • متقاضی ملزم به داشتن مدرک تحصیلی نمی باشد.

 

اگر فرم اخذ اقامت شما تایید شود، باید قبل از گرفتن ویزای خود، در طول 30 روز سرمایه گذاری خود را انجام دهید.

تست سلامت:

شما و تمام اعضای خانوادتان باید تست سلامت را قبل از مهاجرت به کانادا بگذرانید، حتی اگر تنها شما قصد اقامت در کانادا را داشته باشید.

و در تست سلامت درخواست شما از طرف سفارت کانادا تایید نخواهد شد اگر:

1). خطری برای سلامت عمومی کانادا وجود داشته باشد.

2). نیاز زیادی به سرویس های سلامتی کانادا داشته باشید.

عدم سوء پیشینه :

اگر شما قبل از ورود به کانادا جرمی مرتکب شده باشید اجازه ورود به کانادا را نخواهید داشت. همچنین کسانی که برای امنیت کانادا خطر دارند نمی توانند وارد این کشور شوند.

اگر شما مایل به مهاجرت به کانادا هستید باید مدارک عدم سوء پیشینه خود را به همراه فرم درخواست خود به سفارت ارائه دهید.

زمانی که به کانادا رفتید باید:

1). پاسپورت معتبر داشته باشید: شما باید یک پاسپورت مخصوص به خود داشته باشید و با پاسپورت دیپلماتیک و دولتی نمی توانید وارد کانادا شوید.

2). ویزای اقامت کانادا: هنگام رسیدن شما به مقصد، افسر مربوطه ویزای شما را چک می کند تا مطمئن شود که تاریخ آن منقضی نشده است.

3). مدرک اثبات هزینه های زندگی کانادا: شما باید مدرک توانایی تقبل مخارج خود و خانواده تان که همان نامه ی تأیید شده ی سفارت کانادا است را هنگام ورود به کانادا به افسر مربوطه تحویل دهید و از شما در این باره پرسش هایی خواهد شد.

شما می توانید حامی اعضای خانواده خود شوید اگر:

1). 18 سال یا بیشتر داشته باشید.

2). شهروند کانادا یا اقامت دائمی کانادا را داشته باشید.

اگر شما حامی یکی از اعضای خانواده خود شدید، آنگاه باید:

1). پس از مهاجرت به کانادا از خوانواده ی خود حمایت مالی کنید.

2). توانایی برآمدن از نیازهای اولیه خود و خانوادتان از قبیل خوراک، پوشاک و مسکن را داشته باشید.

خانوادتان برای اینکه شما حامی آنها باشید باید:

1). تست سلامت را بگذرانند.

2). عدم سوء پیشینه خود را به سفارت ارائه دهند.

3). پیشینه خود را به سفارت توضیح دهند.

همچنین شما به عنوان حامی و خانوادتان باید هزینه های فرم درخواست سفارت را بپردازید، در غیر این صورت درخواست شما تکمیل نخواهد شد و به شما بازخواهد گشت.

در پایان، باید در نظر داشت که مهم ترین مساله، عملکرد مناسب است و متخصصان و مشاوران حقوقی موسسه اندیشه پژوهان راستین در جریان جلسه های مشاوره رایگان، می توانند تمام پرسش های شما را در این زمینه پاسخگو باشند.

آیا به مشاوره نیاز دارید؟

تماس بگیرید
021-22697200(مشاوره رایگان)

مشاوره تلفنی رایگان 22697200