موسسه مهاجرتی راستین

اخذ ویزای سرمایه گذاری در انگلیس

یکی از راه های گرفتن اقامت در انگلستان اخذ ویزای سرمایه گذاری در انگلیس است، اگر شما ملیتی غیراروپایی دارید و بیشتر از دو میلیون پوند در حساب بانکی خود برای سرمایه گذاری در انگلستان دارید، می توانید در این کشور اقامت بگیرید. همچنین اعضای خانوادتان به همراه شما می توانند به عنوان وابستگان شما در انگلیس زندگی کنند.

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری در انگلیس

اخذ ویزای سرمایه گذاری در انگلیس

حداقل زمانی که برای گرفتن اقامت باید طی شود 3 ماه است.

برای اینکه مراحل اول اقامت شما با موفقیت طی گردد باید:

A). حداقل 2 میلیون پوند (متعلق به خودتان) یا شریکتان یا در حساب مشترک وجود داشته باشد.

1). این مقدار پول در یک موسسه مالی مانند بانک نگهداری شود.

2). شما حداقل 2 میلیون پوند از پول خودتان را تحت کنترل و اختیار خود داشته باشید.

3). این مقدار پول قابل عرضه و انتقال به کشور انگلستان باشد.

اگر این مقدار پول در حساب بانکی شما به طور 90 روز متوالی گردش داشته باشد، آنگاه قبل از وقت سفارت نیازی به ارائه کردن منابع مالی خود ندارید.

اگر این مقدار پول توسط شخص ثالث در اختیار شما قرار بگیرد، عدم سوء پیشینه آن فرد باید ضمیمه پرونده تان شود و باید نشان دهید که این شخص اختیار این پول را به طور کامل به شما داده است.

اگر این پول از طریق همسرتان در اختیار شما قرار گرفته، باید مدارک ازدواج خود را به سفارت انگلستان ارائه دهید.

B). شما به مقدار لازم از دانش کافی برای زندگی در انگلیس برخوردار باشید.

شما می توانید با فراهم کردن 10 میلیون پوند در 2 سال یا 5 میلیون پوند در 3 سال به روند دریافت اقامت دائم خود سرعت ببخشید.

شما می توانید 180 روز را خارج از انگلستان، به صورت متوالی یا غیرمتوالی، سپری کنید بدون آن که به اقامت دائم خود صدمه ای وارد کرده باشید.

C).شما باید آزمون زبان انگلیسی حداقل نمره B1 که معادل نمره 4 در آیلتس است را کسب نمایید و نتیجه ی آزمون خود را به سفارت انگلستان  ارائه دهید .

D).همچنین، شما باید افراد مصاحبه کننده در سفارت را متقاعد نمایید که شما واقعا خواستار ایجاد شغل و فعالیت در انگلیس هستید و نحوه ی راه اندازی شغل خود را به طور کامل شرح دهید.

 

اخذ اقامت دائم انگلستان:

چنانچه شما در یک شغل جدید یا موجود در انگلیس سرمایه گذاری کرده و با گذشت 5 سال حداقل 2 شغل تمام وقت را برای شهروندان انگلیسی با 2 میلیون پوند درآمد ایجاد کرده باشید می توانید جهت اقامت دائم این کشور اقدام نمایید ، همچنین اگر شما 10 شغل تمام وقت و درآمد 5 میلیون پوند را کسب کردید، می توانید پس از 3 سال برای اقامت دائم در انگلیس اقدام نمایید.

اگر پول موردنیاز به شما قرض داده  باشد ، 90 روز قبل از ایجاد درخواست اقامت، شما باید نشان دهید که این مقدار چگونه فراهم شده است و منبع آن را ذکر کنید.

شما می توانید برای همسر، اعضای خانواده یا کودکان زیر 18 سال خود نیز ویزا بگیرید. آن ها می توانند استخدام شما یا دیگران باشند. همچنین می توانند در این مدت درس بخوانند. در هر صورت، اجازه اقامت آن ها کاملا به شما بستگی دارد.

آیا به مشاوره نیاز دارید؟

تماس بگیرید
021-22697200(مشاوره رایگان)

مشاوره تلفنی رایگان 22697200