موسسه مهاجرتی راستین

اخذ ویزای کانادا از طریق استارتاپ ویزا

اخذ ویزای کانادا از طریق استارتاپ ویزا

استارتاپ ویزا یکی از روش های جدید اخذ اقامت در کاناداست که مهاجرین می توانند با آن ویزای کانادا را دریافت کنند.

اخذ ویزای کانادا از طریق استارتاپ ویزا

در این روش، کشور کانادا  با هدف ایجاد شرکت های خلاق، کارآفرینان با مهارت و کسانی که شایستگی ایجاد شغل در این کشور را دارند، مورد حمایت قرار می دهد. آیا شما هم یک ایده تجاری دارید؟ در صورتی که شرایط زیر را دارا هستید می توانید از ایده ی خود به جهت کسب اقامت در کشور کانادا اقدام نمایید:

1). تفکر نوآورانه ای داشته باشید.

2). توانایی ایجاد شغل برای شهروندان کانادایی را داشته باشید.

3). توانایی رقابت با بهترین های جهان را داشته باشید.

استارتاپ ویزا

چرا کانادا بهترین مکان برای ایجاد شغل و سرمایه گذاری است؟

1). ثبات اقتصادی

2). کم بودن مقدار مالیات

3). بهترین در نوآوری و پژوهش

4). استاندارد بالای زندگی

قبل از شروع درخواست خود، جهت واجد شرایط بودن باید به موارد زیر توجه ویژه ای داشته باشید:

1). اثبات حمایت سازمان یا شرکت معتبر در کانادا از شما:

قبل از اقدام برای دریافت استارتاپ ویزا (Start Up) شما باید از طریق یکی از سازمان های معتبر کانادایی، پشتیبانی و حمایت شوید. اگر یکی از این سازمان ها خواستار پشتیبانی شما باشد، به شما نامه پشتیبانی می دهد که باید این نامه را در فرم درخواست سفارت درج نمایید.

2). نشان دهید که شغل پیشنهادی شما نیازهای کشور کانادا را برطرف می کند:

تا 5 نفر می توانند برای یک شغل یا تجارت از طریق ویزای استارتاپ (Start Up)  اقدام کنند که هر یک باید:

الف). 10 درصد حق رای داشته باشند.

ب). سازمان معتبر و مهاجران، به صورت مشترک باید 50% حق رای آن شغل یا تجارت را داشته باشد.

3). نیازهای دانش زبانی:

توانایی برقراری ارتباط و کار به زبان انگلیسی یا فرانسوی یا هر دو به شما در موفقیت شغلیتان در کانادا کمک می کند. شما باید یک تست از یک موسسه معتبر را بگذرانید و نتیجه آن را به همراه فرم درخواست خود به سفارت کانادا ارائه دهید. مهاجرت کنندگان به کانادا باید حداقل نمره 5 را در سطح امتحان CLB کانادا در چهار مهارت Writing, Speaking,Listening , Reading کسب کنند.

4). پول کافی برای ماندن در کانادا و سرمایه گذاری در تجارت:

دولت کانادا هیچ پشتیبانی مالی برای مهاجران ویزای Start Up انجام نمی دهد.

شما باید نشان دهید که پول کافی برای ماندن خود و خانواده تان و سرمایه گذاری در شغلتان را به همراه دارید که این مقدار قابل قرض از شخص دیگری نیست.

مقدار پولی که برای زندگی در کانادا نیاز دارید بستگی به تعداد اعضای خانواده شما دارد که به صورت زیر است:

تعداد اعضای خانواده 1 نفر => مقدار پول لازم به دلار کانادا:  12300

تعداد اعضای خانواده 2 نفر => مقدار پول لازم به دلار کانادا:  15312

تعداد اعضای خانواده 3 نفر => مقدار پول لازم به دلار کانادا:  18825

تعداد اعضای خانواده 4 نفر => مقدار پول لازم به دلار کانادا:  22856

تعداد اعضای خانواده 5 نفر => مقدار پول لازم به دلار کانادا:  25923

 

آیا به مشاوره نیاز دارید؟

تماس بگیرید
021-22697200(مشاوره رایگان)

مشاوره تلفنی رایگان 22697200