موسسه مهاجرتی راستین

مهاجرت پزشکی

مهاجرت براي پزشكان

مهاجرت پزشکی

ويزاي انگلستان براي پزشكان

طبق قانون بريتانيا، پزشكان غير اروپايي براي كار، بايد در كنسول پزشكي اين كشور ثبت نام كامل انجام دهند.

همچنين، گرفتن پروانه ي دكتري براي كساني كه مي خواهند در آينده امتياز بيشتري در حوزه ي كاري خود كسب كنند، الزامي است.

پزشكاني كه در كنسول پزشكي ثبت نام كامل انجام دادند، مي توانند براي دريافت ويزاي خود به عنوان Work permit holder  يا Tier 1-General skilled visa اقدام كنند.

Work Permit Holder

اين نوع  ويزا، بهترين و سريع ترين راه براي آن دسته از پزشكاني است كه اروپايي نيستند و يك پيشنهاد كار برايشان موجود است.

Tier 1- Skilled migration visa

اين نوع ويزا براي پزشكان غير اروپايي بدون پيشنهاد كاري در انگليس مناسب است . بنابراين، پزشكان، پرستاران و دندان پزشكان بدون پيشنهاد كاري در انگليس، بايد از اين طريق براي گرفتن ويزاي خود اقدام كنند.

 

  • ويزاي كانادا براي پزشكان:

كانادا كشوري است كه امروزه نياز شديدي به پزشك دارد و پزشكاني كه مي خواهند به اين كشور مهاجرت كنند، مي توانند از طريق روش Federal Skilled worker اقدام به دريافت ويزا كنند.

اين روش براي تجارت كندگان و كساني كه به صورت حرفه اي مهارتي دارند درست شده است تا آنها بتوانند بدون داشتن حامي، ويزاي خود را دريافت كنند.

 

  • پزشكان متخصص:

پزشكان متخصص براي دريافت ويزا، نياز به داشتن مدرك معتبر از دانشگاه و يك حرفه ي تخصصي مي باشند.

بعلاوه، آنها بايد در رويال كالج كانادا امتحاني را بگذرانند و گواهي آن را ضميمه ي پرونده ي خود كنند. و در آخر، پروانه ي پزشكي را بايد از يك سازمان معتبر پزشكي كانادا دريافت نمايند.

 

  • دندان پزشكان:

    مهاجرت پزشکی

متقاضيان دندانپزشك بايد ٤ سال درس خود را در دانشگاه تمام كرده باشند و مدرك معتبر دانشگاهي خود را به سفارت ارائه دهند.

بعد از اينكه مدارك شما به سازمان مهاجران و شهروندان كانادا ارسال  شد، اين سازمان بر اساس شاخص هاي زير به شما امتياز مي دهد و اگر امتياز مورد نياز را كسب كنيد اقامت شما صادر خواهد شد.

  • شاخص هاي امتياز دهي:

١- ميزان تحصيلات

٢- دانش زبان انگليسي يا فرانسوي ( يا هردو )

٣- تجربه ي كاري

٤- سن

٥- سازگاري با كانادا

 

  • اقامت اروپا براي پزشكان

در اروپا، به دليل زياد بودن كشور ها و كمبود پزشك، فرصت هاي  زيادي براي  پزشكان  و ديگر حرفه هاي  پزشكي وجود دارد.اما حرفه هاي پزشكي در اروپا به شدت قانون مند بوده و شرايط خاصي  دارد كه متقاضيان بايد آن ها را قبل از اينكه در اروپا كار كنند، بپذيرند.

 

  • اقامت از طريق كارت آبي اروپا:

    مهاجرت پزشکی

كارت آبي اروپا براي پزشكان مجرب غير اروپايي طراحي شده است كه بتوانند در اروپا كار كنند.

اجازه ي كار از طريق كارت آبي فوايدي مانند گرفتن سريع و آسان اقامت دا دارد. اما وابسته به شرايطي مانند داشتن پيشنهاد كاري، مدرك معتبر پزشكي و درآمد سالانه حداقل ٣٨،٦٨٨ يورو است.

 

  • اقامت بدون كارت آبي اروپا براي پزشكان:

اگر شما شرايط گرفتن اقامت از طريق كارت آبي اروپا را نداريد، راه هاي ديگري نظير استخدام ( Gainful Employment) صورت ميگيرد.

اين نوع اقامت از نوع اقامت كارت آبي نيست ولي اقامت رايج و بسيار معتبر در اروپاست.

 

  • گرفتن پروانه ي پزشكي در اروپا:

گرفتن پروانه ي پزشكي در هريك از كشور هاي  اروپا متفاوت است.

براي مثال، در آلمان پروانه ي پزشكي از طرف دولت آلمان صادر ميشود تا پزشكان در حرفه ي خود كار كنند و اين پروانه براي هميشه در آلمان معتبر است ولي شرايطي براي گرفتن اين پروانه وجود دارد.

براي آغاز، پزشكان بايد قبل از درخواست اقامت، پيشنهاد كاري مطمئن داشته باشند. همچنين، مدرك پزشكي معتبر در سطح  C1 و معادل مدارك ديگر كه به زبان كشور اروپايي مورد نظر نيستند، به خصوص مداركي كه در كشور هاي غير اروپايي صادر شده اند.

 

  • دانش زبان:

در حرفه ي پزشكي، به دليل روابط صميمي بين بيمار دكتر و نياز به توضيحات تخصصي به بيمار، دانش زبان بسيار قوي كشور مورد نظر الزامي است.

 

 

آیا به مشاوره نیاز دارید؟

تماس بگیرید
021-22697200(مشاوره رایگان)

مشاوره تلفنی رایگان 22697200