موسسه مهاجرتی راستین

Canadian-Express-Entry

نحوه ی مهاجرت از طریق برنامه ی اکسپرس اینتری کاناداCanda Express Entry 

برنامه ی اکسپرس اینتری کانادا

 اکسپرس اینتری کانادا :

در این روش مهاجران بر اساس مهارت ها و تخصص هایشان انتخاب خواهند شد. کسانی که یک پیشنهاد کاری معتبر دارند و یا از طریق یکی از استان های کانادا انتخاب شده اند در اولویت خواهند بود.
اگر شما می خواهید با اقامت Express Entry به کانادا سفر کنید در مرحله نخست باید درخواست دهید که این درخواست در سفارت کانادا در میان میلیون درخواست دیگر قرار می گیرد و طی یک پروسه، رتبه بندی می شوند. در ادامه به چگونگی بالا بردن امتیاز برای افزایش شانس اقامت Express Entry می پردازیم:
1). شما می توانید شانس خود را برای گرفتن اقامت اکسپرس اینتری کانادا Express Entry با داشتن حداقل یک برادر یا خواهر در کانادا افزایش دهید و امتیاز بیشتری در فرم برای خود کسب کنید.
2). همچنین با داشتن زبان فرانسوی قوی می توانید شانس خود را برای دریافت اقامت اکسپرس اینتری کانادا Express Entry افزایش دهید. اگر شما نمره NCLC 7 یا بیشتر را در 4 مهارت زبان کسب کنید به احتمال زیاد درخواست ویزای شما تایید خواهد شد.
به علاوه، شما می توانید با دانش زبان انگلیسی شانس خود را افزایش دهید. نحوه ی امتیازدهی به صورت زیر است:
*15 نمره اضافی اگر نمره CLB 4 یا پایین تر در هر چهار مهارت (Listening,Speaking,Reading,Writing) کسب شوند.
*30 نمره اضافی اگر نمره CLB 5 یا بالاتر در چهار مهارت زبان انگلیسی کسب شوند.
هم اکنون شما می توانید 15 نمره به امتیاز خود در مراحل گرفتن اقامت Express Entry اضافه کنید اگر شما، همسر یا شریک قانونی که با شما به کانادا سفر می کند، حداقل یک برادر یا خواهر با شرایط زیر داشته باشند:
*در کانادا زندگی می کند.
*شهروند کانادا هستند یا اقامت دائم این کشور را دارند.
برای دریافت این 15 امتیاز، برادر یا خواهر باید:
*18 سال یا بیشتر داشته باشد.
*ارتباط خونی مشترک، شریک قانونی باشد.
*یک شریک مشترک با شما داشته باشند.
اگر شما واجد شرایط بالا و برخوردار از مدارک کامل ذکر شده باشید، سفارت شما را دعوت می کند تا مقیم دائمی کانادا شوید.
پزشک عمومی:
کانادا یکی از کشورهایی است که خواستار جذب پزشکان با مهارت از سراسر جهان است.
متقاضیان باید مدارک لیسانس و فارغ التحصیلی از دانشکده پزشکی معتبر را دارا باشند.
همچنین، باید تجربه دو الی سه ساله پزشک خانواده را داشته باشند و این سابقه را به سفارت ارائه دهند.
علاوه بر این، این پزشکان باید تست پزشکی کنسولگری کانادا را با موفقیت بگذرانند و مجوز رسمی خود را از سازمان پزشکی معتبر دریافت کنند.
متقاضیانی که پزشک عمومی هستند، با ارائه مدرک های ذکر شده، می توانند 50 امتیاز بیشتر از طرف سفارت کسب کنند و شانس خود را برای گرفتن اقامت اکسپرس اینتری کانادا Express Entry افزایش دهند.
در ادامه نحوه ی امتیازبندی اقامت اکسپرس اینتری کانادا در برنامه آورده شده است:

اکسپرس اینتری کانادا

آیا به مشاوره نیاز دارید؟

تماس بگیرید
021-22697200(مشاوره رایگان)

مشاوره تلفنی رایگان 22697200