موسسه مهاجرتی راستین

مهاجرت دانشجویی

کار برای دانشجویان مهاجر

اشتغال دانشجویان مهاجر

 

  • كار براي دانشجويان در انگلستان:

 

صد ها شغل و فرصت هاي تجربه ي كاري براي دانشجويان و فارغ و التحصيلان در انگليس وجود دارد. به عنوان يك دانشجوي بين المللي، شما ٢٠ ساعت اجازه ي كار داريد كه در حين درس خواندن مي توانيد از آن استفاده كنيد. قبل از درخواست براي كار، بايد شماره ي بيمه (Ni Number) مخصوص به خود را داشته باشيد كه مي توانيد از طريق Job Centre براي گرفتن آن اقدام كنيد.

 

دانشجویان بين المللي كه در دانشگاه هاي معتبر انگلستان به صورت تمام وقت در مقطع ليسانس و فوق ليسانس تحصيل مي كنند، اجازه ي كار پاره وقت (٢٠ ساعت در هفته) در حين تحصيل و تمام وقت در تعطيلات را دارا هستند.

  • شغل پاره وقت

هزاران شغل براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد كه مي تواند به هزينه هايشان كمك كند. اكثر دانشگاه ها مراكزي تحت عنوان مركز كار ( Job Centre) دارند كه به دانشجويان كمك مي كند تا در مكاني مناسب مشغول به كار شوند. كار كردن در حين تحصيل، به جز كمك هاي مادي، باعث مي شود تا تجربه و مهارت جديدي بدست آوريد و رزومه ي بهتري نسبت به قبل داشته باشيد.

 

كار در كشور انگلستان بعد از فارغ التحصيلي:

لندن ٨ دانشگاه در ليست برترين دانشگاه هاي انگليس دارد كه بهترين پايه ي حقوق براي فارغ التحصيلان اين دانشگاه ها در نظر گرفته شده است.

به عنوان يك شهر بين المللي، لندن ارتباط بسياري با صنعت ها و شركت هاي بزرگ دنيا را دارد. در بيشتر دانشگاه ها تا ٨٠ درصد فارغ التحصيلان، در شغل هايي مرتبط با رشته ي تحصيلي خود فعاليت ميكنند. با اين حال، فرقي نمي كند كه بعد از فارغ التحصيلي در انگليس مي مانيد يا خير، مدرك معتبر از اين كشور، هميشه شما را در پيدا كردن شغل مورد نظر، خاص  و متفاوت کمک خواهد کرد.

 

  • دانشجويان غير اروپايي و ويزاي كار

دانشجويان غير اروپايي براي كار در انگلستان بعد از فارغ التحصيلي، بايد ويزاي كار خود را از سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان دريافت نمايند. اقامت هاي مختلفي براي كار در انگلستان وجود دارد كه مي توانيد نسبت به شرايطتان، براي درخواست ويزاي كار خود اقدام كنيد.

 

١- (Tier 2Genrela Visa)

اين نوع ويزا، ويزاي اصلي براي ماندن در انگليس و كار بعد از فارغ التحصيلي است.

اين ويزا براي دانشجويان داري مدرك ليسانس، فوق ليسانس و دكترا از دانشگاه هاي معتبرانگليس را دارند مناسب است.

قبل از درخواست ويزا:

١- شما بايد پيشنهاد كاري از طرف يك شركت با پروانه ي كار معتبر داشته باشيد.

٢- حداقل ٢٠،٨٠٠ پوند در سال حقوق دريافت كنيد.

بعد از ٥ سال كار تمام وقت در انگلستان، مي توانيد با ارائه ي مدارك لازم و درآمد سالانه ي خود ( حداقل ٣٥ هزار پوند) به سازمان ويزا و مهاجرت، اقامت دائم خود را دريافت كنيد.

 

٢- (Tier 1 Graduate Entrepreneur)

اين گزينه براي دانشجوياني است كه ايده اي جهاني براي تجارت و ايجاد شغل جديد را دارند. اين ويزا، نيازمند حمايت يك اسپانسر يا دانشگاه از متقاضي است و مناسب برای همه ي فارغ التحصيلان از هر رشته اي است.

 

٣- (Tier 4 Student Visa)

اگر شما دانشجوي در حال كامل كردن مرحله ي دكتراي خود هستيد، مي توانيد براي ١٢ ماه ماندن بيشتر در انگلستان اقدام كنيد ( بعد از به اتمام رسيدن دوره ی تحصیل). شما از طريق دانشگاهتان اسپانسر مي شويد ولي مي توانيد بدون هيچ محدوديتي، فعاليت هاي شغلي داشته باشيد ( به جز كار هاي پزشكي و دندانپزشكي).

 

٤-( Tier 5  Youth Mobility Scheme)

بعضي از مليت ها، توانايي درخواست ٢ سال كار در انگليس را دارند كه شرايط آن به صورت زير است:

١- خواستار كار و زندگي در انگليس هستند( تا ٢ سال ).

٢- بين ١٨ تا ٣٠ سال سن دارند.

٣- ١٨٩٠ پوند پس انداز دارند.

٤- از طريقي مليت انگليسي داشته باشند و يا جزو مليت هاي زير باشند:

  • استراليا
  • كانادا
  • ژاپن
  • موناكو
  • نيوزلند
  • هنگ كنگ
  • كره
  • تايوان

 

٥- (Tier 5 Temporary Work)

اين ويزا، اجازه ي كار را از ١٢ ماه تا ٢٤ ماه را به شما مي دهد كه زمان آن بستگي به درخواستتان دارد.

دانشجويان بين المللي در انگليس مي توانند بعد از فارغ التحصيلي، درخواست اين ويزا را دهند. متقاضيان ميتوانند از داخل انگليس، درخواست تغيير ويزاي دانشجويي Tier 4 خود را به سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان اعلام كنند.

 

  • كار براي دانشجويان در كانادا

کار دانشجویان مهاجر

آيا دانشجويان بين المللي مي توانند بدون اجازه در كانادا كار كنند ؟!

جواب مثبت است! اگر اجازه ي درس خواندن در كانادا را داريد و در يك موسسه ي علمي معتبر مانند دانشگاه به صورت تمام وقت ثبت نام شده ايد، مي توانيد در دانشگاهتان بدون اجازه ي كار، فعاليت كنيد.

اگر اجازه ي درس خواندن در كانادا را داريد و به صورت تمام وقت در يك موسسه ي علمي يا آموزش درس مي خوانيد،  با شرايط خاصي مي توانيد بيرون از دانشگاه، بدون اجازه ي كار، فعاليت نمایید.

اگر اجازه ي درس خواندن خود را بعد از ١ ژوئن دريافت كرده ايد:

در كارت ويزاي شما ذكر مي شود كه مي توانيد بيرون از دانشگاه كار كنيد يا خير. اگر مشخص شده بود، در حين درس خواندن، ميتوانيد تا ٢٠ ساعت در هفته كار كنيد. بعلاوه، مي توانيد به صورت تمام وقت در تعطيلات كار كنيد.

 

(Social Insurance Number SIN)

براي كار در كانادا، بايد شماره ي SIN مخصوص به خود را داشته باشيد تا از مزيت ها و سرويس هاي دولت كانادا بهره مند شويد.

براي درخواست شماره ي SIN، بايد شرايط زير در ويزاي شما ذكر شده باشد:

اجازه ي كار در محل دانشگاهي كه در آن به صورت تمام وقت ثبت نام كرده ايد.

اجازه ي درس خواندن را داشته باشيد.

اگر كارت شما شرايط بالا را نداشته باشد، نمي توانيد براي شماره ي SIN اقدام كنيد.

اگر شرايط بالا را داريد ولي در كارت شما اجازه ي كار ذكر نشده باشد، مي توانيد براي اضافه كردن آن اقدام كنيد كه هزينه اي ندارد.

 

آیا به مشاوره نیاز دارید؟

تماس بگیرید
021-22697200(مشاوره رایگان)

مشاوره تلفنی رایگان 22697200